TheGrue.org

Proizvodnja

  • slide-1
  • slide-2
  • slide-3
  • slide-4
  • slide-5

 “ISTO KAO NEKADA“

Učili su  od poznatih itallijanskih maistora patine i dizajna, sve je ručni rad i  nameštaj firme Donau ima dušu i patinu davnih vremena. Kuhinje se rade po uzoru na italijanskog Skavolinija, komode, spjavaće sobe, sekretar stolove unikatni naneštaj blago ili jače patinirano plod je saradnje sa italijansdkim dizajnerima. Jedini na ovim pjrostorima aplikuju motive digitalnom tehnikom na staklo i keramiku za sata imaju svoju keramičku peć. Etno nameštaj je ručno oslikan i plod je saradnje sa poznatim slikarom Slobodanom Topalovićem.Ako hoćete da kupite originalni nameštaj ISTI KAO NEKAD, navratite na štand firme DONAU u hali II A Beogradskog sajma namestaja.

Za ljubitelje unikatnog, originalnog nameštaja koji ima svoju dušu, koji pleni pažnju, podstiče maštu i opušta, adresa je DONAU TRADING u centru Beograda u Mišarskoj ulici ili u Belom potoku na Avali gde je i proizdvodnja. Tu se nalazi i naj veći salon etno nameštaja u Srbiji gde su našli insjpraciju poznati Beogradski ugostitelji i opremili svoje lokale i hotele. Nameštaj Donau “ISTO KAO NEKADA “ ulepšao je mnoge domove širom Srbije izrađen od najkvalitetnijih materijala i ukrašen dizajniranim detaljima koji ne zaostaju za Italijanskim proizvođačima, a jeftinije su 3-4 puta od Italijanskih, kaže naš sagovornik Randjic Radovan.Vrlo su specificne starinske škrinje proizvedene od masivnoog drveta, kao one nekada, u kojima su držale naše bake devojačku spremu a većina modela nemaju ni jedan esker ili šraf već su spojene drvenim tiplovima i delo su narodnog arhitekte ručno oslikane kičicom Slobodana Topalovića. Mi proizvodimo nov nameštaj obojen skupim akrilnim bojama i tako proizveden nameštaj “kvarimo“ zlatnom, srebrnom ili drugom patinom, tako da naš nameštaj nakon obrade izgleda zaista da je star 100  i više godina kaže nas sagovornik vlasnik ovog divnog nameštaja gospodin Randjić.

Nama ostaje da kažemo da sve zaista izgleda bajkovito, svaki komad ovog nameštaja u vašem domu će vas bar za trenutak oraspoložiti u njemu će te uživati, odmoriti se i osetiti nostalgiju na vremena “ISTO KAO NEKAD”.

 

Proizvodnja nam je locirana na Avali kod Beograda sa sledećim osnovnim proizvodnim programom:

 

Proizvodni pogon je opremljen najsavremenijim italijanskim mašinama koje tehnološki obezbeđuju vakumsko sušenje drveta, lakiranje u lakirnici sa vodenim zidom i mašinama za obradu masiva i pločastog materijala.

Proizvodni pogoni su locirani na površini od 5.000 m²

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ime i prezime:*
E-mail:*
Naslov:
Poruka: